Zakenkantoor Van Thielen en bank Nagelmaeckers aan de Meidoorlaan wordt een hypermodern kantoor, volledig mee met het digitale tijdperk.

'De digitalisering heeft zeker ook in onze business een grote impact gehad de afgelopen jaren', zegt zaakvoerder Danny Van Thielen.  'Het is uiteraard efficiënter werken voor alle partijen en je hebt een pak minder papier nodig. Veel voordelen dus, maar er zit ook een iets negatieve kant aan.

Online is zo onpersoonlijk en dat vinden de klanten maar niks.  Het eerste persoonlijk contact is zeer belangrijk en hierdoor stijgt dan ook het vertrouwen en de slaagkans voor een overeenkomst. Dat heb je bij online helemaal niet. Mensen hebben meer vertrouwen en ze zien ook effectief wat wij voor hen kunnen doen. Dit persoonlijke contact zal zeker verder nog geaccentueerd worden.'

'Modernisering, loket verdwijnt, ATM doet bankservice'

'Vanaf maart wordt het zakenkantoor en bank Nagelmaeckers in een hypermodern jasje gestoken', vervolgt Danny Van Thielen. 'Het gebouw krijgt een compleet nieuwe look en het bankloket verdwijnt helemaal.

We plaatsen ook een ATM-automaat waarop onze klanten dan zelf hun verrichtingen kunnen uitvoeren. Geen aparte kantoren meer, maar één grote ruimte voor de verzekeringen omdat dit de klanten veel meer aanspreekt. Het sociale contact met de klant is ontzettend belangrijk en dit zal het verkoopproces alleen nog maar bevorderen.'

'Onafhankelijke verzekeringsmakelaar kan meer service bieden'

'Zakenkantoor Van Thielen is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die altijd de allerbeste oplossing voor de klant uitzoekt. Ook voor auto- en woningleningen uiteraard.  De persoonlijke service naar de klant toe en vooral ook de bereikbaarheid speelt een belangrijke rol. 

Je kan heel snel reageren, naar de klant in nood rijden en het schadedossier meteen digitaal opstarten. Beide partijen sparen hiermee heel wat tijd'.

Nieuwe app Broker

'In de nabije toekomst lanceert ons kantoor ook nog een nieuwe app : Broker. Door deze app zal je overal en op elk tijdstip 24/24u jouw lopende verzekeringen in het oog kunnen houden, schadegevallen aangeven, en veel meer', besluit Danny Van Thielen.

Redactie en foto Britt Huybers/NNieuws